« naar overzicht

Winkel Jola Mode Helmond verwoest

26 september 2013

EHBB | Contra-experts bij schade

HELMOND – In de modewinkel Jola Mode aan de Veestraatin  Helmond heeft dinsdagochtend een grote brand gewoed. Het vuur heeft voor een grote ravage in de damesmodezaak gezorgd. In de binnenstad was een sterke brandlucht te ruiken.

De melding van de brand kwam na vijf uur binnen. Aanvankelijk wilden we omwonenden evacueren maar dat bleek niet nodig door het snelle blussen. Helaas kon niet worden voorkomen dat de gehele winkel, het bovengelegen appartement en de rest van het pand ernstig beschadigd raakten.

Verzekerde heeft dezelfde dag contact opgenomen met Coolen Expertise met het verzoek om op te treden als eigen expert. 

Persbericht Jola Mode:

GROTE BRAND VERWOEST JOLA MODE HELMOND

28  augustus  2013

In onze winkel in de Helmondse binnenstad heeft dinsdagochtend een korte maar hevige brand gewoed.

Het vuur heeft een ravage aangericht en zorgde voor een sterke brandlucht in het centrum. Er raakte gelukkig niemand gewond, in de winkel was niemand aanwezig en de bovenwoning werd niet bewoond.

De  brandweer kreeg dinsdagochtend even na vijven de melding binnen. 'We waren de brand binnen een half uur meester. Aanvankelijk wilden we omwonenden evacueren maar dat bleek, doordat het vuur snel geblust was, niet nodig', aldus de officier van dienst Erwin Baron.

Deze winkel zal dus tijdelijk gesloten zijn, wel gaan we zo snel mogelijk proberen om in een "nood-pand" onze deuren weer te openen! Ondertussen zal deze winkel vanaf de grond opnieuw opgebouwd worden.

Dus wij komen terug op de Veestraat 26 te Helmond!!

We houden u op de hoogte!

zie ook http://www.ed.nl/regio/helmond/winkel-jola-brandt-uit-in-helmond-video-1.3975432

 

Mocht u meer informatie wensen over het inschakelen van een eigen deskundige of contra-expertise bij brandschade bekijk dan onze website eens rustig of neem vrijblijvend contact op met een van onze experts voor een goed gesprek via 073-6441616.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus