« naar overzicht

Vuurzee bij kunststofbedrijf Venraij

24 november 2014

VENRAY – Bij een kunststofbedrijf in het Limburgse Venray heeft een zeer grote brand gewoed. In de vroege avond van 24 november 2014 is de brand ontstaan in het gebouw op bedrijventerrein Smakterheide en heeft razendsnel om zich heen kunnen gegrepen. De kunststoffen zorgde voor een enorme vuurzee met metershoge vlammen.

De brandweer had het incident een uur na de uitbraak opgeschaald naar “zeer grote brand”. Na het sein ‘brandmeester’ hebben zij nog uren nageblust. Het incident is een GRIP 2, wat betekent dat het een duidelijke uitstraling heeft naar de omgeving.

Totalplast

De brand woedde bij Totalplast dat gespecialiseerd is in emballagebeheer en kunststofreparaties.  Het pand van Totalplast staat aan de Spurkt in Venray.

Als gevolg van de brand is er een miljoenenschade ontstaan.

Contra-expertise

Op aanraden van diversen referenten hebben de eigenaren van Totalplast en het gebouw Coolen Expertise ingeschakeld voor een goede begeleiding in het complexe en dynamische proces van de schaderegeling. Zij zullen streven naar een optimale schadevaststelling en verzekerde ondersteunen bij de doorstart en afhandeling.

Klik hier voor een animatie van 90 seconden waarin wordt uitgelegd wat een contra-expert is en wat zijn werkzaamheden zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze experts.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus