« naar overzicht

Rook en roet zorgt voor miljoenenschade in Helmond

08 november 2013

EHBB | Contra-experts bij schade

HELMOND – op 29 oktober heeft een grote brand gewoed in de woonboulevard aan de Engelseweg in Helmond. De brand heeft enorme schade aangericht aan zowel de winkel waar de brand is ontstaan als alle overige winkels en het gebouw. De schade loopt op tot circa 3,5 miljoen euro.

De voorzijde van het gebouw kan grotendeels als verloren worden beschouwd en moet worden herbouwd. Door de brand is forse rook- en roetschade ontstaan aan de rest van het gebouw. Dit gedeelte zal moeten worden gestript, gereinigd en hersteld. Dat is een enorme klus.

Op de boulevard hebben Van Gemert Wonen & Slapen, Het Binnenhuis, Profijt Meubelen en de eigenaar van de meubelboulevard gekozen om Coolen Expertise in te schakelen als eigen contra-expert. Coolen Expertise begeleidt gedupeerden tijdens de gehele schaderegeling. Dit in zowel de eerste fase na de schade (continuïteit, opruiming, reiniging en beredding) als op lange termijn (onderhandelingen, herinvestering, herbouw).

Het Binnenhuis voert merken als Leolux, Topform en Harvink en is volledig gericht op het hoge segment. Van Gemert Wonen & Slapen is al jaren een gerenommeerde naam in Helmond en Eindhoven en voert een zeer uitgebreide collectie woon- en slaapmeubelen. Profijt Meubel biedt trendy meubels en accessoires voor een lage prijs.

wilt u meer te weten komen over de toegevoegde waarde van een contra-expert? Klik dan hier en in 90 seconden weet u het precies. U kunt ook altijd rechtstreeks met een van de eigen experts van Coolen Expertise contact opnemen voor vrijblijvende informatie.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus