« naar overzicht

Restaurant Campman Renkum totaal uitgebrand

27 februari 2011

EHBB | Contra-experts bij schade

RENKUM – Restaurant annex zalencentrum Campman in Renkum is op zondag 27 februari 2011 volledig verwoest door brand. Het vuur ontstond in de keuken waarna het razendsnel om zich heen greep. Gelukkig vielen er geen slachtoffers in het restaurant aan de Hartenseweg in Renkum.

Het vuur ontstond ter hoogte van de frituurpan en trok de afzuigkap in waarna het zich snel verspreidde door het hele gebouw. Dit ondanks pogingen van het personeel om de brand te blussen. Nadat dit niet lukte heeft men het restaurant in alle rust en professioneel geëvacueerd. Personeel en gasten werden opgevangen in het naburige restaurant Nol in 't Bosch.

De brand is direct opgeschaald naar grote brand. Met meer dan 35 brandweermensen werd de brand bestreden maar dit  mocht niet baten. Het restaurant brandde volledig uit.

Na de brand heeft de familie Campman besloten om Coolen Expertise in te schakelen als eigen deskundige bij de regeling en vaststelling van de brandschade. Gezamenlijk hebben wij de regeling van deze grote en complexe brandschade tot een succes gebracht.

Door ongelofelijke inzet van de familie Campman is er een prachtig nieuwe restaurant uit de as herrezen. Het restaurant is mooier geworden dan ooit.  Restaurant Campman is al meer dan 158 jaar een trots familiebedrijf gelegen in de bossen tussen Wageningen en Renkum. www.restaurantcampman.nl 

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus