« naar overzicht

Pizzeria door brand verwoest in Nuland, te weinig bluswater

20 juni 2017

NULAND- Een felle brand heeft zowel pizzeria Castello als de woning daarboven aan het Prins Bernhardplein in Nuland compleet verwoest. De pizzeria met de bovenwoningen zijn volledig verloren. Een andere woning liep flinke schade op.

De materiële schade en financiële schade en loopt in zijn totaliteit ver over de miljoen euro.

Politieke discussie

De brandweer rukte flink uit met korpsen uit Nuland, Den Bosch, Geffen, Rosmalen en zelfs Helvoirt maar er was een groot tekort aan bluswater. De brandweer gebruikte de treinsporen om bluswater aan te voeren en daarom werd treinverkeer tussen Den Bosch en Oss tijdelijk stilgelegd.

Hierdoor is een grote discussie ontstaan in de gemeenteraad van Den Bosch waar Nuland onderdeel van uitmaakt.

Mensen gered van dak

Ook enkele ambulances verschenen ter plekke omdat niet duidelijk was of er nog mensen in het pand aanwezig waren toen de brand uitbrak. Officier van Dienst Peter Theunisse gaf later aan dat er maximaal zes mensen aanwezig waren. Twee mensen zijn van het platte dak gehaald.

Contra-expertise

Verschillende ambassadeurs van Coolen Expertise hebben de opstaleigenaar en de huurders geattendeerd op hun goede ervaringen met Coolen Expertise. Dit was de reden om hen in te schakelen als eigen contra-expert. Met een team van deskundigen zal elke gedupeerde afzonderlijk worden geholpen. Coolen Expertise zorgt voor een eerlijke en snelle schaderegeling en zorgt dat elke verzekerde krijgt waar zij recht op hebben volgens de polisvoorwaarden.

 

 

 

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus