« naar overzicht

Persoon springt uit brandend gebouw Boxmeer

04 januari 2019

BOXMEER – In het centrum van Boxmeer heeft in de nieuwjaarsnacht een grote brand gewoed in een monumentaal gebouw. De vlammen sloegen aan alle kanten uit het pand en heeft grote schade veroorzaakt aan het restaurant en appartementen.

Het is niet duidelijk hoe de brand is ontstaan. Wel is het pand volledig onbewoonbaar en heeft ook naastgelegen Edelsmid & Juwelier Leblanc schade opgelopen.

Slachtoffer

Een bewoner heeft moeten vlucht door uit het raam te springen. Hij is daardoor gewond geraakt en voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Hulp bij Schade

de eigenaar van het monumentale gebouw en het restaurant heeft Coolen Expertise ingeschakeld als eigen expert. Ook de juwelier heeft hun hulp ingeroepen. Dit in overleg met de tussenpersoon en referenten.

Coolen Expertise geeft veel hulp aan verzekerde na een schade. Zij geven advies en uitleg en zullen ervoor zorgen dat de verzekerde krijgt waar ze recht op hebben volgens hun verzekeringspolis.

Samenwerken

Na een grotere schade stuurt de verzekeringsmaatschappij een schade-expert naar de verzekerde. Maar veel verzekerden weten niet waar ze recht op hebben en wat er allemaal mogelijk is. Daarom wordt Coolen Expertise ingeschakeld. Zij zullen in overleg met de verzekerde en de tussenpersoon zorgen dat alle zo goed mogelijk geregeld wordt.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus