« naar overzicht

loodsen in Boxmeer verloren door grote brand; Coolen Expertise ingeschakeld als contra-expert

08 januari 2018

BOXMEER -In de nieuwjaarsnacht van 2018 is een aantal grote opslagloodsen door brand verwoest. Het naastgelegen Boxmeers Tapijthuis en de Gamma zijn ook getroffen. Zowel eigenaar van de loodsen en het Tapijthuis hebben Coolen Expertise ingeschakeld als eigen expert

Geen treinverkeer

De brand ontstond rond 02.00u en was past rond 07.30u onder controle. Het vuur was zo hevig dat de opslagloodsen achter het Tapijthuis niet meer te redden waren. De Tapijthal is ook zwaar aangetast en de volledige inhoud is verloren door rook, roet en bluswater.

Door de rook konden geen treinen rijden op de Maaslijn.

Miljoenenschade

De oorzaak van de brand is nog onbekend. De politie geeft aan dat er geen concrete aanwijzingen zijn voor brandstichting. De schade loopt in zijn totaliteit vér over de miljoen euro.

Er was meer geluk voor de naastgelegen Gamma. Daar was de schade beperkt door een gunstige stand van de wind. De winkel kon een dag later weer gewoon open.

Eigen contra-expert

De eigenaar van de opslagloods heeft in de vroege ochtend Coolen Expertise benaderd met de vraag om zijn belangen te behartigen richting de experts van de verzekeringsmaatschappij. Ook de eigenaar van het naastgelegen Tapijthuis wil de graag professionele bijstand.

Meer weten over contra-expertise na schade door brans, storm, water of anders? neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

brand boxmeer coolen expertise contra expert bij brandschade

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus