« naar overzicht

Oog voor talent, niet voor beperkingen

16 juni 2016

Raket wil de wereld, overheid en werkgevers inspireren om op een andere manier naar mensen met een beperking te kijken. Vaak worden beperkingen gezien als obstakels, waardoor er geen oog meer is voor kansen en talenten. Raket vertelt het verhaal van talenten die door hun beperkingen moeite hebben om op de juiste werkplek terecht te komen. Daarnaast vertellen we ook de verhalen van talenten die dit inmiddels wel is gelukt en de verhalen van organisaties die dit voor hen mogelijk willen maken.

Stichting Raket

De vrijwilligersorganisatie is in 2015 ontstaan nadat Nik van Hoogstraten, zelf groot talent met beperkingen, door het ontbreken van de erkenning voor zijn talenten steeds gefrustreerder raakte. Hij startte een media-offensief om de aandacht te verplaatsen van zijn beperkingen naar zijn talenten. Hij wist daarmee vele anderen te inspireren. Zo ontstond het idee om de beeldvorming ten opzichte van mensen met een beperking te verbeteren door zo positief en realistisch te profileren op een online platform, genaamd Raket.

Coolen Expertise

Raket is een platform waarop je je verhaal en talenten kan laten zien én waarop je in contact kan komen met andere talenten en interessante organisaties. Verbinden, inspireren en geïnspireerd worden staan daarbij centraal. Het team van Coolen Expertise vind het uitgangspunt van Stichting Raket meer dan de moeite waard. Dat is dan ook de reden dat we Raket steunen.

Kortom, Raket is een platform waarop je je verhaal en talenten kan laten zien én waarop je in contact kan komen met andere talenten en interessante organisaties. Verbinden, inspireren en geïnspireerd worden staan daarbij centraal.

www.raket.info

raket

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus