« naar overzicht

Oldtimers verwoest na grote brand in loods Vught; Coolen Expertise contra-expert

08 februari 2018

VUGHT- Negen oldtimers zijn verwoest door een uitslaande brand in gebouw aan de Helvoirtseweg in Vught. Op 2 februari iets na middernacht is er brand uitgebroken in de voormalige werkplaats van een voormalige SEAT-garage. De garage wordt gebruikt voor de opslag van auto’s en oldtimers.

Explosies en Asbest

Bij de brand waren er flinke explosies te horen. Ook kwam er veel asbest vrij door de brand. toeschouwers werden op afstand gehouden. De brand was al in volle hevigheid toen de brandweer arriveerde. Zij konden het vuur snel onder controle krijgen maar de schade was groot.

Oldtimers verbrand

In de loods stonden naast een aantla gewone auto’s ook 9 oldtimers. Het gebouw en de oldtimers hebben het vuur niet overleefd. Een aantal auto’s zijn gered.

Woordvoerders van de politie en brandweer laten weten niet uit te gaan van brandstichting. Waardoor de brand wel is veroorzaakt, kon de brandweer niet ze

Contra-expertise

De eigenaresse van het pand heeft na aantal dagen gekozen om een eigen contra-expert in te schakelen. Schaderegeling kan complex zijn en er spelen grote (financiële) belangen.

Om zeker te zijn dat het hele traject juist loopt en de schade eerlijk wordt vastgesteld is het altijd mogelijk om een eigen contra-expert in te schakelen.

 

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus