« naar overzicht

Kleine brand met zeer grote gevolgen in Zaandam

14 april 2017

Er heeft een grote brand gewoed bij een bedrijf aan de Penningweg in Zaandam. Rond 00:15 uur kwam bij de meldkamer van de hulpdiensten een melding binnen van een uitslaande brand. De brandweer besloot daarop met groot materieel uit te rukken.

Grote schade

Dat bleek broodnodig. De brand heeft voor enorm veel schade in en aan het bedrijfsverzamelgebouw gezorgd. 3 bedrijven waaronder een grote leverancier van medische hulpmiddelen zijn zwaar getroffen. De totale schade aan het gebouw en de bedrijven loopt op tot over € 1.000.000,-

Getuigenoproep

De politie sluit brandstichting niet uit en heeft een sporenonderzoek ingesteld en diverse getuigen gesproken. Ook zijn camerabeelden veilig gesteld.

Mocht u informatie hebben die de politie mogelijk verder kan helpen bij het onderzoek en heeft u nog niet met de politie gesproken, neemt u dan contact op met de politie in Zaandam. Dat kan via tel. 0900-8844.

Inschakeling eigen contra-expert

De VVE en bedrijven hebben allen gekozen voor Coolen Expertise als eigen deskundige. Coolen Expertise zal de belangen van de gedupeerden verdedigen bij de expert namens de verzekeringsmaatschappij.

Het inschakelen van een eigen contra-expert is voor een verzekerde de mogelijkheid om zich te laten bijstaan, ondersteunen en adviseren. Daardoor worden de polisvoorwaarden optimaal benut bij een schade.

Informatie

Kijk hier voor meer informatie over de werkzaamheden van een eigen contra-expert na brandschade

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus