« naar overzicht

Miljoenenschade door brand in Oss

13 januari 2014

OSS – In een groot bedrijvengebouw is maandagavond 23 december 2013 een zeer grote brand uitgebroken in een bedrijfsverzamelgebouw. De brand was al vrij snel uitslaand en heeft de hele nacht geduurd. Door de harde wind werd het blussen een onmogelijk taak. Het gehele gebouw is dan ook ingestort en verwoest.

In het gebouw waren diverse autobedrijven, gespecialiseerd in personenwagens en bedrijfswagens met werkplaatsen, gevestigd.

Brandweer korpsen uit Oss en omstreken, waaronder Vught en Berghem werden opgeroepen. Er werden onder andere 6 bluswagens en een hoogwerker ingezet.

Er werd veel aandacht besteed aan het behoud van een naastgelegen bedrijf. De harde wind zorgde ervoor dat de vlammen over de buren heen sloegen.

Contra-expertise

Gedupeerden hebben Coolen Expertise benaderd voor de behartiging van hun belangen in de schaderegeling. Ook enkele naastgelegen bedrijven hebben forse schade door rook en roet opgelopen en hebben ook Coolen Expertise opdracht gegeven om op te treden als hun eigen expert richting de verzekeringsmaatschappij.

De schade loopt op tot in de miljoenen bij zowel de brandhaard als belendende bedrijven.

wilt u meer te weten komen over de toegevoegde waarde van een contra-expert? Klik dan hier en in 90 seconden weet u het precies. U kunt ook altijd rechtstreeks met een van de eigen experts van Coolen Expertise contact opnemen voor vrijblijvende informatie.

 

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus