« naar overzicht

Metaalbewerkingsbedrijf Oude -Tonge getroffen door miljoenenbrand

07 februari 2017

Oude-Tonge – De brandweer is vrijdagavond met man en macht uitgerukt naar een zeer grote uitslaande brand bij IHG Roestvaststaal aan de Energiebaan in Oude-Tonge.

De brand woedde in een groot bedrijfsgebouw met magazijn, werkplaats en kantoor. Door de brand is het gebouw zwaar aangetast. Ook de inhoud waaronder zeer specialistische machines zijn grotendeels verloren.

De brandweer had het vuur rond 23:00 uur onder controle.

IHG Roestvaststaal

IHG Roestvaststaal B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van roestvaststaal maatwerk. De producten variëren van aanrechtbladen en meubels voor de grootkeukenindustrie tot machinebouw in de industriële sector.

De klanten bevinden zich dan ook in verschillende sectoren zoals voedingsmiddelenindustrie, apparatenbouw, grootkeukenleveranciers en machinefabrieken.

Het bedrijf werkt met vakkundige en ervaren plaatwerkers, in combinatie met geavanceerde machines en kunnen met grote precisie zowel standaard als gecompliceerde werkstukken in elke afmeting vervaardigen.

Contraschade-expertise

Zowel het bedrijf als de eigenaar van het gebouw heeft Coolen Expertise ingeschakeld als eigen deskundige. Coolen Expertise werkt samen met de gedupeerden en de experts namens de verzekeringsmaatschappij aan een zo spoedig mogelijke doorstart.

Als de bedrijfscontinuïteit weer gewaarborgd is zal aangevangen worden met de feitelijke schaderegeling en de vaststelling van de schadehoogte. Coolen Expertise streeft daarbij naar een zo optimaal mogelijk schaderegeling voor de gedupeerden.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus