« naar overzicht

Makelaar in Oss getroffen door brand in monumentaal kantoor

19 juni 2017

OSS – Een grote brand heeft het historische kantoorpand van makelaarskantoor ‘Van der Krabben’ in Oss verwoest. In het prachtige gebouw woedde een uitslaande brand.

Houten verdiepingsvloeren

De brandweer vertelde dat de brand in de keuken op de begane grond het hevigste was en dat de brand mogelijk daar is ontstaan.

Door de vele houten afwerkingen en verdiepingsvloeren kon het vuur eenvoudig vat krijgen op het hele gebouw. Het vuur sloeg al snel over naar de bovenste verdiepingen.

De schade aan het gebouw uit 1885 is enorm.

 “Business as usual”

Van der Krabben makelaars gaat ‘gewoon’ door met hun werkzaamheden. Door de digitalisering kon de dagelijks gang van zaken weer snel opgepakt worden.

Het kantoor is gewoon bereikbaar, zowel telefonisch als via mail (oss@krabben.nl) en internet. Momenteel is men druk op zoek naar een tijdelijk locatie maar dat zal voor hen niet zo moeilijk zijn.

Op de website zijn de ontwikkelingen te volgen: www.krabben.nl

Contra-Expertise

In goed overleg met de verzekeringsadviseur heeft het makelaarskantoor en de opstaleigenaar Coolen Expertise ingeschakeld. Samen met verzekerde zullen we proberen om de schade zo goed en soepel mogelijk af te wikkelen in overleg met de experts van de verzekeringsmaatschappij.

Meer weten over contra-expertise? Kijk hier!

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus