« naar overzicht

KD Metaal Terheijden verwoest door brand; Coolen Expertise spreekt de taal van de ondernemer

08 januari 2019

TERHEIJDEN – Het jaar is slecht begonnen voor Lasbedrijf KD Metaal in Terheijden. Boven in de kantine van de fabriek is brand ontstaan. Hierdoor is het hele bedrijf aan de Bredaseweg verloren.

KD Metaal

Het bedrijf KD Metaal is een modern lasbedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in projecten waarin zowel veel buigwerk en laswerk noodzakelijk is. Hiervoor was er een modern machinepark.

Eigen contra-expert

Een brandschade is een enorme ingrijpende gebeurtenis voor een bedrijf. Om zeker te weten dat je als ondernemer krijgt waar je recht op hebt is het verstandig om een eigen deskundige in te schakelen. KD Metaal heeft Coolen Expertise ingeschakeld als eigen contra-expert.

Coolen spreekt de taal

Coolen Expertise spreekt de taal van de ondernemer maar ook die uit de verzekeringswereld. Hierdoor kunnen we de ondernemer de polis goed uitleggen en daarnaast de juiste adviezen en alternatieven bieden. Aan de andere kant kunnen we de schade-claim volledig maken en verdedigen.

Gewoon vanaf het eerste moment

Het is verstandig om direct vanaf het eerste moment een eigen contra-expert in te schakelen. Dit voorkomt nare verrassingen, miscommunicatie of andere vervelende situaties tijdens en na de schaderegeling

 

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus