« naar overzicht

Outdoor Valley Bergschenhoek zwaar getroffen door brand

24 april 2018

BERGSCHENHOEK – Op het terrein van Outdoor Valley aan de Hoeksekade in Bergschenhoek is vrijdag 20 april brand uitgebroken. Daarbij is “De Berghut” afgebrand. Dit gebouw is de kern van het activiteitencentrum. Daar was de horeca, het kantoor, de administratie, de servers en veel materiaal gehuisvest.

Eigen expert

Outdoor Valley heeft op aanraden van hun verzekeringsadviseur Coolen Expertise ingeschakeld als eigen contra-expert. De verzekeringsmaatschappij heeft Lengkeek Expertise ingeschakeld. Tijdens de regeling van de schade zal Coolen Expertise opkomen voor de belangen van de verzekerde. Lengkeek voor die van de verzekeringsmaatschappij.

Samenwerking

Coolen zorgt voor een schadeberekening met onderbouwing. Op basis daarvan en de polisvoorwaarden zal in overleg met Lengkeek de schade worden vastgesteld. Deze loopt op tot over € 1.000.000,-.

Voor Coolen Expertise vind een professionele samenwerking tussen alle partijen belangrijk maar de belangen van verzekerde blijven  altijd voorop staan. Dat zorgt voor een vlotte en goede schaderegeling.

Outdoor Valley

Het outdoorcentrum is opgericht in 1994 onder de naam Tiekamp. In 2004 is de naam gewijzigd in Outdoor Valley. De eigenaar is Erik Rövekamp en heeft het bedrijf flink uitgebreid tot een prachtig en veelzijdig outdoorcentrum met een breed en gevarieerd aanbod aan activiteiten.

Daarnaast is Outdoor Valley een belangrijke partner van de Strong Man Run Rotterdam.

Activiteiten gaan door

Al dagen wordt er hard gewerkt om alle activiteiten gewoon door te laten gaan. Dit om de bedrijfsschade zo veel mogelijk te beperken. De geboekte activiteiten gaan gewoon door, soms met een kleine aanpassing.

Tijdelijke kantoor

De omliggende panden zoals de Kanoshop, Klimcentrum Monte Cervino en de loods zijn onaangetast. In het pand van het Noords Centrum, tegenover Outdoor Valley, is het tijdelijke kantoor gevestigd. Er wordt hard gewerkt aan de bereikbaarheid. Naar verwachting lukt het ons om komende week weer goed bereikbaar te zijn.

Lees hier meer op de website van Outdoor Valley.

 

 

 

 

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus