« naar overzicht

Lang nablussen zeer grote brand Panningen

25 december 2012

Grote brandschade panningen

PANNINGEN – op zondagavond 23 december 2012 is brand ontstaan bij Van De Weijer Drogerij in Panningen.  De brand brak omstreeks half zeven in de avond uit. Al snel werd de brand opgeschaald naar zeer grote brand. Met spoed werden eenheden uit Noord- en Midden-Limburg opgeroepen voor assistentie.

Het vuur woedde in een grote hal met afvalstoffen uit de voedingsindustrie. Al snel stond meer dan de helft van het bedrijf in lichterlaaie. De brandweer kreeg na een aantal uren de brand onder controle. Inmiddels was de brand ook overgeslagen naar de andere delen van het bedrijf en kon niet voorkomen worden dat de schade in de miljoenen loopt.

Het nablussen heeft tot ver in de volgende middag geduurd. Metingen hebben uitgewezen dat er geen gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen. Ook is er geen asbest vrijgekomen. Niemand raakte gewond.

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het scheiden en drogen van afvalstromen.

Familie van de Weijer heeft direct Coolen Expertise ingeschakeld als contra-expert in de regeling en afwikkeling van deze brandschade.

Indien u meer informatie wenst over onze werzaamheden als eigen expert of vragen heeft dan kunt u rechtstreeks contact opnemen via 073 – 6 44 16 16 of info@coolen-expertise.nl. Tevens verwijzen we graag naar onze brochure "Eerste Hulp Bij Brandschade"

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus