« naar overzicht

Keuken- en interieurbedrijf in as Mill

30 juli 2013

EHBB | Contra-experts bij schade

MILL – In het Brabantse Mill zijn in de avond van maandag 15 juli 2013 door een alles verwoestende brand een loods, werkplaats en grote showroom verloren gegaan. Het getroffen bedrijf is gespecialiseerd in de fabricage van op maat gemaakte keukens en interieur in het hogere segment.

Er zijn geen gewonden, meldt een woordvoerder van de brandweer. Korpsen uit onder meer Uden, Veghel en Oss verleenden assistentie.

De brand brak maandagavond rond 21.30 uur uit bij Klomp Keukens en Interieurbouw in de Lijsterstraat. Een naastgelegen woonhuis en een aanpalende autogarage zijn behouden gebleven maar hebben ook zeer forse rook- en roetschade opgelopen. Volgens de brandweer zijn de vrijgekomen stoffen niet zo geconcentreerd dat ze schadelijk zijn voor de volksgezondheid. Na middernacht heeft de brandweer de brand onder controle gekregen.

De oorzaak van de brand is technische gebleken. De schade loopt op in de miljoenen euro's

Familie Klomp heeft de volgende dag besloten om Coolen Expertise B.V. in te schakelen als contra-expertise bureau. Gezamenlijk zijn direct de besprekingen met de schade-experts van de verzekeringsmaatschappij en het intermediair opgestart. Door een intensieve samenwerking tussen partijen is het mogelijk om snel een noodlocatie op te starten en aan te vangen met de verder schaderegeling en vaststelling van de hoogte van de schade.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor via 073-6441616 of hier per mail. Tevens vindt u hier meer informatie over Coolen Expertise en contra-expertise.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus