« naar overzicht

Grote Stalbrand in Ottersum

20 juni 2012

Ottersum – In Ottersum is woensdagavond een stalbrand uit- gebroken aan de Looiseweg. De brandweer werd rond 18.45 uur gealarmeerd.

Kalveren gered

Bij aankomst bleek de brand uitslaand te zijn en is er verder opgeschaald. In de stal waren kalveren aanwezig en een opslag van hooi. Alle dieren konden in veiligheid worden gebracht.

Verder was er een dieseltank in de stal aanwezig die een forse rookontwikkeling veroorzaakte. Hierbij zijn geen schadelijke stoffen vrijgekomen die problemen voor de omgeving hebben opgeleverd. De brandweer is op dit moment bezig met nablussingswerkzaamheden die nog enige tijd in beslag nemen.

Agrarische schade-experts

Verzekerde heeft op aanraden van referenten en intermediair gekozen voor de agrarische kennis bij Coolen Expertise. Coolen Expertise stelt een team met deskundige contra-experts samen die gezamenlijk de schade aan gebouwen, stallen, levende have en bedrijfsschade gaan berekenen en verdedigen richting de verzekeringsmaatschappij.

Coolen Expertise helpt bij het gebruik en de invulling van de juiste waarderingsgrondslagen uit de polis en zorgen dat gedupeerde krijgt waar hij recht op heeft

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus