« naar overzicht

Grote brand verwoest magazijn Scotch & Soda

26 maart 2014

Hoofddorp – Op 14 maart heeft een zeer grote brand de opslagruimte van modemerk Scotch & Soda volledig verwoest. Het gaat om een bedrijfspand aan de Parellaan in Hoofddorp.

De brand woedde van de nacht van donderdag op vrijdag. De brandweer werd omstreeks 00.30 uur gewaarschuwd door voorbijgangers die zagen dat het gebouw in brand stond. Het pand is deels ingestort en kan geheel als verloren worden beschouwd. Er is sprake van een miljoenenbrand.

De eigenaresse van het gebouw heeft na een goede oriëntatie Coolen Expertise de opdracht gegeven om namens haar op te treden als contra-expert voor de regeling van de brandschade.

Expert namens verzekerde

Coolen Expertise behartigt als eigen contra-expert de belangen van de gedupeerde. Dit op organisatorisch gebied, en in de schaderegeling.  Wij werken aan een zo optimaal mogelijke schadevaststelling voor de opstal en trachten de schade op verantwoorde wijze zo spoedig mogelijk af te wikkelen. Dit in goed overleg met de huurders.

Wilt u meer te weten komen over de toegevoegde waarde van een contra-expert? Klik dan hier en in 90 seconden weet u het precies. U kunt ook altijd rechtstreeks met een van de eigen experts van Coolen Expertise contact opnemen voor vrijblijvende informatie.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus