« naar overzicht

Grote brand verwoest bedrijvencomplex in Elst

30 oktober 2012

ELST – Op 30 oktober 2012 heeft in de nacht van maandag op dinsdag een zeer grote brand gewoed in een bedrijvencomplex aan de Industrieweg Oost. Als gevolg van de brand is het pand met de bedrijven geheel verwoest. Er is sprake van vele miljoenen schade.

De brand werd omstreeks 01.00u ontdekt. Direct is de brandweer uitgerukt met groot materieel. Al zeer kort na de melding zijn diverse extra eenheden en korpsen opgeroepen. Vroeg in de ochtend is het sein brand meester gegeven nadat het volledige gebouw was verwoest.

De loods betreft meer dan 3.500 m2. Ook de naastgelegen loodsen liepen schade op maar de brandweer kon wel voorkomen dat de brand oversloeg naar deze gebouwen.

Door zowel politie als brandweer wordt het gerucht tegengesproken dat er een hennepkwekerij in het pand aanwezig was. De geruchten zijn ontstaan doordat er o.a. een groothandel in kweekartikelen is verloren.

Alle gedupeerden hebben direct op aanraden van de tussenpersonen en diverse ambassadeurs Coolen Expertise ingeschakeld om hun belangen te behartigen in de schaderegeling en het onderzoek naar de oorzaak en toedracht.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op nummer 073-6441616 of via info@coolen-expertise.nl.

Bekijk onze voorlichtingsbrochure voor meer informatie over contra-expertise bij brand. Klik hier om de digitale versie te bekijken.

[nggallery id=5]

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus