« naar overzicht

Grote brand tuincentrum Volkel

11 juni 2013

VOLKEL – Donderdagavond 6 juni 2013 is er een enorme brand uitgebroken bij Van den Bosch Tuin & Terras in Volkel.

Rond 19.30 uur kwamen de eerste berichten binnen van de brand. Al snel waren grote rookpluimen te zien boven Volkel, Boekel en Uden. De brand werd opgeschaald naar een zeer grote brand en verschillende korpsen uit de regio hebben bijstand verricht.

Asbest

Bij de brand is asbest vrij gekomen op eigen terrein.

Gerenomeerd

Van den Bosch Tuin & Terras bestaat 25 jaar en is eigendom van Wilber van den Bosch raadslid voor de VVD in de gemeenteraad van Uden. Het bedrijf is gerenommeerd in de regio en levert onder meer sierbestrating, tuinmeubilair, betontegels, verlichting, schuttingen en tuinhaarden.

Samen met Intermediair

Dezelfde avond heeft verzekerde samen met het intermediair besloten om contact op te nemen met Coolen Expertise. Direct is samen met de Coolen Expertise en plan van aanpak gemaakt voor de eerste voorzieningen en het opruimen van de asbest.

Vrijdagmiddag kon de openbare weg worden vrijgegeven.

Wenst u meer informatie over contra-expertise en/of Coolen expertise neem dan gerust contact met ons op via info@coolenexpertise.nl of 073 – 6 44 16 16

Heropening

Inmiddels is Van den Bosch weer heropend. Er is een prachtig nieuw pand gebouwd op een andere locatie. De nieuwe locatie bracht veel nieuwe mogelijkheden met zich mee

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus