« naar overzicht

Grote brand treft afhaalchinees in Zwolle

10 september 2014

ZWOLLE – Op 8 september is een grote brand uitgebroken in het Chinese restaurant Lin Shing aan de Thomas A. Kempisstraat.

Omstreeks 02.00u kwam de melding dat er door een onbekende oorzaak brand was uitgebroken in het gebouw. De vlammen sloegen snel om zich heen en kwamen via het dak naar buiten. Om 02.15u werd het sein grote brand gegeven waarna direct bijstand kwam van extra voertuigen.

Ook de woning boven het restaurant ging volledig op in rook. Bewoners van omliggende woning werden tijdelijk geëvacueerd maar konden omstreeks 04.00u huiswaarts keren.

De grote brand kwam uitgebreid op het journaal van RTL Nieuws en Hart van Nederland.

Contra-Expertise

De bewoners en het restaurant hebben Coolen Expertise ingeschakeld voor hun deskundigheid als contra-expert tijdens de schaderegeling. Coolen Expertise zorgt voor een optimale schadevaststelling, advisering en begeleiding.

Wilt u meer te weten komen over de toegevoegde waarde van een contra-expert? Klik dan hier en in 90 seconden weet u het precies. U kunt ook altijd rechtstreeks met een van de eigen experts van Coolen Expertise contact opnemen voor vrijblijvende informatie.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus