« naar overzicht

Grote brand centrum Eindhoven

23 september 2014

EINDHOVEN – Bij Turks restaurant Sinema in het centrum van Eindhoven is donderdagochtend rond 04.00 uur brand uitgebroken. De melding kwam in eerste instantie binnen via de automatische brandmeldinstallatie van bioscoop Pathé, twee deuren verderop, daar was rook binnengedrongen.

Binnenbrand zorgt voor forse schade

De brand was zeer lastig te benaderen door de brandweer omdat deze midden in het gebouw woedde. Daardoor is het volledige restaurant verloren en is het een zeer forse brandschade. Rond half vijf werd het sein ‘brand meester’ gegeven.

Omwonenden tijdelijk geëvacueerd

Tijdens de brand was er niemand in het restaurant aanwezig. Er zijn geen gewonden gevallen. Circa tien bewoners van naastgelegen woningen hebben tijdelijk hun huis moeten verlaten. Na de bluswerkzaamheden mochten zij naar huis.

Contra-Expertise

De eigenaren van het restaurant hebben Coolen Expertise ingeschakeld voor hun deskundigheid als contra-expert tijdens de schaderegeling. Coolen Expertise zorgt voor een optimale schadevaststelling, advisering en begeleiding tijdens en na de schaderegeling.

Wilt u meer te weten komen over de toegevoegde waarde van een contra-expert? Klik dan hier en in 90 seconden weet u het precies. U kunt ook altijd rechtstreeks met een van de eigen experts van Coolen Expertise contact opnemen voor vrijblijvende informatie.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus