« naar overzicht

Grote brand Carstore Latour in Oirschot

02 januari 2015

OIRSCHOT – Bij het Exclusieve autobedrijf Carstore in Oirschot heeft in de nacht van donderdag 18 november een felle brand gewoed. Zeer vermoedelijk is de brand ontstaan als gevolg van een ramkraak. Een auto is het pand binnen gereden en hierna ontbrand. De showroom was gevuld met zeer exclusieve auto’s van de merken Ferrari, Porsche, Mercedes, BMW, Audi en Rolls Royce. Zowel het gebouw, de inventaris en alle auto’s zijn zwaar beschadigd en zijn verloren.

De brand ontstond rond 4.00 uur. Binnen in het pand is zeer grote schade ontstaan. Ook de constructie van het gebouw heeft een flinke klap gehad. Daardoor zal de totale schade oplopen tot in de miljoenen.

Het gaat zeer vermoedelijk om een ramkraak, maar dat is nog niet officieel bevestigd. De politie gaat uit van een misdrijf, maar wil nog niet spreken van een ramkraak. Of er iets is buit gemaakt, kan de politie ook nog niet zeggen. Daarvan is nog geen aangifte gedaan. De politie vraagt getuigen zich te melden.

Jan Latour wil graag op zo kort mogelijke termijn de Carstore openen. Op de website is meer informatie te vinden: www.carstore.nl.

Contra-expertise

Coolen Expertise is door Carstore ingeschakeld als eigen contra-expert en staat het bedrijf bij in de schaderegeling.

Klik hier voor een animatie van 90 seconden waarin wordt uitgelegd wat een contra-expert is en wat zijn werkzaamheden zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze experts.

 

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus