« naar overzicht

Grote brand Blokker Zaltbommel

26 november 2010

ZALTBOMMEL – Een uitslaande brand in het centrum van Zaltbommel heeft donderdag een sportschool en een filiaal van Blokker in de as gelegd. Beiden bedrijven waren gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Zaltbommel.

Na enkele uren blussen heeft de brandweer het vuur onder controle gekregen. Gelukkig hebben zich er geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

De brandweer vermoedt dat kortsluiting in de sauna of een zonnebank de oorzaak zou kunnen zijn van de brand die begon in sportschool en fitnesscentrum Fitline. Toen het vuur uitbrak waren mensen aan het trainen in de zaak. Ze konden op tijd wegkomen. Fitline is eigendom van Theo Teelen, algemeen manager van voetbalclub FC Den Bosch.

Coolen Expertise is ingeschakeld door de eigenaar van het Blokker-filiaal. Ook Theo Teelen en de pand-eigenaar hebben Coolen Expertise in de arm genomen om de belangen te behartigen tijdens de gehele schaderegeling en bij de vaststelling van de schadehoogte.

Door intensief samen te werken met verzekerde, experts namens verzekeraars, de beursmakelaar en overheidsinstanties is de schaderegeling tot een goed einde gebracht. Het pand is prachtig hersteld en zowel Blokker als Fitline hebben heel hard gewerkt aan een flitsende doorstart.

Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via 073-6641616 of per mail: info@coolen-expertise.nl

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus