« naar overzicht

Grote brand bij schildersbedrijf Oosterhout; Coolen Contra-expert

26 maart 2018

OOSTERHOUT – Op 20 maart 2018 is bij spuit- en schildersbedrijf De Koning in Oosterhout een grote brand uitgebroken. Na ongeveer een uur blussen kreeg de brandweer het vuur onder controle.

Grote brand bij schildersbedrijf

Omwonenden werden gewaarschuwd om de ramen en deuren te sluiten. De rookontwikkeling was hevig. Ook was het onbekend of er gevaarlijke stoffen vrij zijn gekomen.

De Koning Oosterhout

De Koninggroep is gespecialiseerd in straal-, spuit- en conserveringswerkzaamheden van hoogwaardige kwaliteit. De Koning heeft al meer dan 25 jaar wereldwijd een uitstekende reputatie als jachtschilderwerk specialist.

Ondersteuning van verzekerde

Schildersbedrijf De Koning heeft Coolen Expertise ingeschakeld als eigen contra-expert. De verzekeringsmaatschappij heeft EMN Expertise ingeschakeld.

Het team van Coolen Expertise zal verzekerde ondersteunen met raad en daad in het hele schadeproces. In overleg met EMN Expertise zal de schade worden vastgesteld.

Miljoenenschade

De schade loopt op tot ver over € 1.000.000,-

Recht op contra-expertise

Na een verzekerde calamiteit heeft een verzekerde altijd recht op een eigen contra-expert. Coolen Expertise kan u dan helpen als uw eigen schade-expert. Na de brand helpen wij om met advies over wat uw rechten zijn en hoe verder. Als uw belangenbehartiger communiceren we tussen alle instanties en partijen en helpen we bij uw beslissingen.

Daarna brengen we in kaart welke schade u heeft geleden. Dit zullen we onderbouwen en verdedigen bij de experts van de verzekeringsmaatschappij. Dit helpt om te krijgen waar je recht op hebt volgens de verzekeringspolis.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus