« naar overzicht

Grote brand op industrieterrein Schaijk

08 september 2012

Vrijdagnacht heeft er een zeer grote brand gewoed op het industrieterrein in Schaijk.

Een bedrijf dat luxe restaurant- en snackwagens bouwt en verhuurt is volledig verwoest door de brand. De brandweerkorpsen van zowel Schaijk als omliggende plaatsen zijn uitgerukt. Omstreeks half drie gaf de brandweer het sein ‘brand meester’. Ondanks dat de vlammenzee redelijk snel onder controle was, is er een enorme ravage aangericht.

De brandweer heeft zich flink ingezet om de omliggende bedrijven te beschermen. Omdat de vlammen metershoog uit het dak vlogen is er lange tijd angst geweest dat de brand zou overslaan. Door de ruime afstand tussen de buren is dit niet gebeurd.

De burgemeester van Schaijk is in de nacht nog poolshoogte komen nemen. Bij metingen door de brandweer is geconstateerd dat er geen schadelijke stoffen zijn vrijgekomen. De rook is relatief recht omhoog weg getrokken.

Het bedrijf, Tessa’s Food Trucks B.V., is momenteel druk doende met een plan om zo snel mogelijk weer in bedrijf te zijn.

Zowel de pandeigenaar als de huurder hebben Coolen Expertise B.V. ingeschakeld om hun belangen te behartigen en om advies te verstrekken met betrekking tot de doorstart en continuiteit.

Indien u meer informatie wenst over contra-expertise of graag in contact wenst te komen met referenties dan kunt altijd contact met ons opnemen via 073-6441616 of info@coolen-expertise.nl. Tevens verwijzen we u gaag naar onze voorlichtingsbrochure

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus