« naar overzicht

Grote asbestbrand restaurant Diepenheim

25 februari 2015

Diepenheim – In de Twentse plaats Diepenheim heeft op Valentijnsdag een grote brand gewoed in een Italiaans restaurant met zalencentrum. Bij de brand is een grote hoeveelheid asbest vrijgekomen en neergeslagen in de tuinen van ongeveer 12 huizen naast het uitgebrande pand.

De bewoners moesten na de brand binnen blijven. Later mocht men onder begeleiding van de brandweer alsnog weg. Hier is veel aandacht voor geweest in de landelijke media.

Het restaurant met zalencentrum is geheel verloren gegaan. De oorzaak van de brand is onbekend.

Horecabranden

Gezien de omvang van de brand heeft verzekerde besloten om zich bij te laten staan door een gekwalificeerde eigen deskundige. Gezien de zeer ruime ervaring met horecabranden is Coolen Expertise hiervoor gevraagd.

De experts van coolen streven naar een goede begeleiding in het complexe en dynamische proces van de schaderegeling en naar een optimale schadevaststelling. Een snelle en gezonde doorstart van het bedrijf staat daarbij centraal.

Klik hier voor een animatie van 90 seconden waarin wordt uitgelegd wat een contra-expert is en wat zijn werkzaamheden zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze experts.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus