« naar overzicht

Forse schade het Wapen van Zeeland in Zaamslag door grote brand

28 februari 2016

ZAAMSLAG – Een grote uitslaande brand heeft zondagavond 24 januari 2016 café-restaurant Het Wapen van Zeeland in Zaamslag verwoest.

De brand is op een bovenverdieping uitgebroken en werd eerst als middelbrand gemeld. Al snel moest de brandweer de brand opschalen naar een grote brand. De brandweer zette drie blusvoertuigen, een hoogwerker en een waterwagen in.

De brand in het bekende horecabedrijf trok veel publiek. Dat werd door de politie op afstand gehouden. Inspectie door brandweerlieden wees al snel uit dat zich niemand meer in het pand bevond.

De brandweer wist te voorkomen dat het vuur oversloeg naar naastgelegen panden. Ongeveer twee urr laten had de brandweer de brand meester. De zolder en de bovenverdieping brandden grotendeels uit, het restaurant op de begane grond liep zeer ernstige waterschade op.

De schade loopt op in de tonnen.

Contra-expertise

Verzekerde heeft Coolen Expertise ingeschakeld als zijn eigen contra-expert. Gezien de omstandigheden en de complexiteit van de schade is na enige tijd besloten om Coolen te benaderen.

Samen met verzekerde is voortvarend de verdere schaderegeling opgepakt.

Voor meer informatie over Coolen Expertise, klik hier.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus