« naar overzicht

Fanshop Fenerbahçe in Rotterdam door brand verloren

29 mei 2017

ROTTERDAM – Op maandagochtend 22 mei 2017 is brand ontstaan in de Fenerbahçe fanstore in de Zwart Janstraat in Rotterdam-Noord. De hele winkel is verloren.

Waarschijnlijk is de brand ontstaan in de meterkast en vervolgens in het isolatiemateriaal tussen de muren doorgebrand. De brandweer moest sloopwerkzaamheden uitvoeren om de brand te blussen.

Een deel van de wijk zat zonder stroom als gevolg van de brand. Bij de brand is niemand gewond geraakt. Door de forse rook- en roetuitstoot is de winkelinventaris en de goederenvoorraad verloren.

Fenerbahçe Fanstore

In 2014 is de winkel geopend door Oranje-international Dirk Kuyt, die destijds voor Fenerbahçe voetbalde. Momenteel spelen Gregory van der Wiel en Robin van Persie bij Fenerbahçe. De winkel is een groot succes.

Winkelbrand en contra-expertise

Gezien de omvang van de brand heeft verzekerde besloten om zich bij te laten staan door een gekwalificeerde eigen deskundige. Gezien de ruime kennis van retail is Coolen Exertise hiervoor gevraagd.

De schaderegeling van de goederenvoorraad wordt door een bedrijfseconomische expert van Coolen begeleid. De polis geeft vaak meer mogelijkheden dan de verzekeringsmaatschappij laat weten na schade.

Animatie

Klik hier voor een animatie van 90 seconden waarin wordt uitgelegd wat een contra-expert is en wat zijn werkzaamheden zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze experts.

Heeft u liever uitleg in het Turks? Dat kan vraag naar onze Turkse voorlichtingsbrochure. 

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus