« naar overzicht

Fabriekshal Hendriks & De Jonge Tynaarlo verwoest; Coolen eigen contra-expert

15 maart 2019

TYNAARLO – Een enorme inferno heeft het bedrijfsgebouw van Hendriks & De Jonge in Tynaarlo in as gelegd. Het pand van 50 x 60 meter groot bleek niet meer te redden. De melding kwam op rond 04.00u op 12 maart 2019 binnen. Direct is de brandweer met groot materieel uitgerukt.

Miljoenenschade

Al snel bleek er geen houden meer aan en heeft de brandweer het bedrijf gecontroleerd uit laten branden. Omliggende gebouwen liepen ook gevaar maar zijn gered door de brandweer. Rond zeven uur in de ochtend is begonnen met nablussen. De schade loopt op tot ver over € 1.000.000,-

Hendriks & de Jonge Interieurbouw

Hendriks & de Jonge Interieurbouw te Tynaarlo is een gevestigde naam in Noord-Nederland. Het bedrijf is voortgekomen uit Homan’s Winkelbetimmeringen. Zij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van meubels, kasten, tafels, badmeubelen, balies, keukens, maar ook speciaal meubilair voor bijvoorbeeld kerken (liturgish meubilair) of kantoormeubelen.

Weloverwogen keuze

De directie wilde graag een eigen contra-expert inschakelen. Als verzekerde mag je altijd zelf kiezen wie je inschakelt als eigen contra-expert. De directie heeft een weloverwogen keuze gemaakt op basis van vergelijk en referenties. De keuze viel daarom op Coolen Expertise.

Alle kennis in eigen huis

Coolen Expertise heeft alle kennis in eigen huis. Hierom viel de keuze al snel op Coolen Expertise. Coolen heeft een eigen bouwkundige afdeling, bedrijfsinventaris-specialisten en bedrijfseconomen voor de schaderegeling van goederen en bedrijfsschade.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus