« naar overzicht

Brandschade MV Quadparts Koningsbosch groot; Contra-expertise bij garagebedrijf

20 april 2019

Koningsbosch – In Koningsbosch heeft een grote brand gewoed in garagebedrijf MV Quadparts. Na de brand is direct gekozen voor contra-expertise bij het garagebedrijf. Het vuur ontstond doordat er in een loods aan de Prinsenbaan een auto in brand vloog. De hele bedrijf is verloren door de brand.

Duitse Brandweer

De brand is opgeschaald naar Zeer Grote Brand en er is alarmfase GRIP 1 afgekondigd. Ook zijn er Duitse brandweerlieden aan de slag geweest en werd er bluswater vanuit Duitsland gepompt. Hierdoor werd de brandweerinzet sterk vergroot en konden de buren gered worden.

De schade door het vuur loopt op tot over € 1.000.000,-.

MV Quadparts

Het bedrijf houdt zich sinds 2007 bezig met de verkoop van quads en alles wat daarmee samenhangt zoals onderdelen, onderhoud en verzekeringen. Het bedrijf levert nieuwe en gebruikte quads en onderdelen, banden & velgen, onderhoudsproducten, kleding enz.

Contra-expertise bij garagebedrijf

De eigenaar van het bedrijf heeft na de brandschade gebruik gemaakt van zijn recht op een eigen contra-expert. Coolen Expertise heeft jarenlange ervaring met brandschades in garagebedrijven. Na een schade blijkt dat een verzekerde vaak recht heeft op meer begeleiding, advies en uitkering dan men denkt en wordt geboden. Het is daarom verstandig om altijd een deskundige expert mee te laten lopen die 100% aan jouw kant staat.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus