« naar overzicht

Cafetaria ’t Braadspit in Veghel brandt volledig uit

07 januari 2017

VEGHEL – Cafetaria ’t Braadspit in Veghel is zaterdag 7 januari volledig verwoest door brand. Bij de brand liep ook de bovenwoning schade op. De bewoners kunnen daar voorlopig niet terugkeren. Door de brand is het hele interieur verloren.

Blussen

Tijdens het ontstaan van de brand waren er 4 personeelsleden in het gebouw. Zij hebben met een blusdeken en CO2-blusser geprobeerd de brand te blussen. Helaas greep het vuur te snel om zich heen en moest de brandweer in actie komen.
Het interieur is volledig verloren door de brand. Ook het gebouw heeft aanzienlijke schade opgelopen.

Appartement verloren

Gelukkig is er niemand gewond geraakt. Ook de bewoners in het appartement boven ‘t Braadspit konden op tijd hun woning verlaten. Daar is erg veel roetschade ontstaan. De verwachting is dat zij ook lange tijd niet terug kunnen in hun woning.

Specialisten

Na een brand heeft elke verzekerde het recht om eigen experts in schakelen voor begeleiding tijdens de hele schaderegeling. Hierdoor ontstaat er een evenwicht ten opzichte van de verzekeringsmaatschappij en de schade-experts die zij sturen.
Coolen Expertise is direct na de brand verzocht om op te treden als eigen experts van de gedupeerden. Gezamenlijk wordt er hard gewerkt om de zaak zo snel mogelijk weer te openen.

Klik hier voor een animatie van 90 seconden waarin wordt uitgelegd wat een contra-expert is en wat zijn werkzaamheden zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze experts

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus