« naar overzicht

Brandweer redt hond uit vlammenzee Wedde

03 januari 2015

WEDDE – Op 1e kerstdag 2014 is een zeer grote brand in een gerenoveerde woonboerderij in Wedde (gr.) ontstaan. De brandweer was snel te plaatse en heeft de brand opgeschaald naar grote brand. Diverse brandweerkorpsen gaven ondersteuning maar helaas was er geen redden aan.

De bewoners waren niet aanwezig ten tijde van de brand. De brandweer wist niet of er iemand aanwezig was en heeft daarom het pand onderzocht. Hierbij kwamen zij een hond en enkele katten tegen. Deze zijn gered.

De schade aan het prachtige gebouw loopt op tot ver over de miljoen euro.

Contra-expertise

Coolen Expertise behartigt als eigen contra expert de belangen van de gedupeerden. Zij doen dit op organisatorisch gebied, bij het onderzoek naar de oorzaak en toedracht, en in de schaderegeling.  Een team van register-experts is aan de slag voor de pandeigenaar. Zij werken aan een zo optimaal mogelijke schadevaststelling voor de opstal, goederen, inventaris en de bedrijfsschade.

Wilt u meer te weten komen over de toegevoegde waarde van een contra-expert? Klik dan hier en in 90 seconden weet u het precies. U kunt ook altijd rechtstreeks met een van de eigen experts van Coolen Expertise contact opnemen voor vrijblijvende informatie.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus