« naar overzicht

Brandaanslag op kantoor Randstad Tilburg

01 oktober 2014

TILBURG – Op dinsdagochtend heeft een man een aanslag gepleegd op het kantoor van uitzendkantoor Randstad in het centrum van Tilburg.

Een 54-jarige man kwam het kantoor aan de schouwburgring binnen gelopen met een grote jerrycan en besprenkelde alle bureaus. Hierna ontstak hij de brandstof waardoor alles direct in lichterlaaie stond.

Tijdens het incident waren zeker 8 ander mensen aanwezig. 3 personen kregen benzine over zich heen maar wisten zich net als de anderen in veiligheid te brengen. Het pand is volledig uitgebrand.

De verdachte was volgens een woordvoerster van Randstad via het uitzendbureau aan het werk. Omstanders hebben de man aangewezen waarop de politie hem iets later heeft aangehouden.

Over een mogelijk motief is nog niets bekend. De man wordt verdacht van brandstichting en poging tot doodslag of moord.

Contra-Expertise

Coolen Expertise ingeschakeld als contra-expert voor de schaderegeling en zal zorgen voor voor een optimale schadevaststelling, advisering en begeleiding tijdens en na de schaderegeling.

Wilt u meer te weten komen over de toegevoegde waarde van een contra-expert? Klik dan hier en in 90 seconden weet u het precies. U kunt ook altijd rechtstreeks met een van de eigen experts van Coolen Expertise contact opnemen voor vrijblijvende informatie.

 

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus