« naar overzicht

Brand verwoest Supermarkt Van Lent en Vitrinefabriek in Oss; Coolen Contra-expertise

02 oktober 2019

OSS – Op woensdagochtend is bij een grote brand een supermarkt en een showroom verloren. De brand woedde in het winkelpand van ‘Supermarkt Rene Van Lent’ en van meubelzaak ‘De Vitrinefabriek’.

Omstreeks 05.00u werd de brandweer gealarmeerd. Zij kwamen met groot materieel maar konden de winkels niet meer redden.

Supermarkt-Bakkerij Van Lent

In de weide omgeving van Oss is de supermarkt van Rene van Lent een begrip. De winkel staat bekend als de oudste buurtsuper van Oss.

De Vitrinefabriek had sinds anderhalf jaar een showroom voor haar webwinkel in het gebouw. De webshop zal grotendeels door kunnen gaan.

In de winkelpanden zaten eerder Drogisterij van der Doelen en de sportzaak van Herman Teeuwen gevestigd.

(Artikel loopt door na de tweet)

Veel rook in de woonwijk

Door de brand ontstond veel rook die de wijk in trok. Dit trok veel bekijks. De verloren gebouwen waren bekend in Oss. Buurtbewoners maken zich ook zorgen over asbest.Dit is niet in de wijk neergeslagen.

Hulp met de kleine lettertjes

De eigenaren van de winkels en de gebouwen hebben Coolen Expertise ingeschakeld als eigen deskundige bij het regelen en vaststellen van de schade. Coolen expertise zorgt voor kennis en kunde voor de gedupeerde verzekerden. Daardoor staan ze even sterk als de verzekeringsmaatschappij.

Coolen zorgt ervoor dat de kleine lettertjes op de juiste manier worden uitgelegd en dat de verzekerden krijgen waar ze recht op hebben.

 

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus