« naar overzicht

Brand verwoest Snuf & Shoe in Schaijk

24 oktober 2014

SCHAIJK – op 20 oktober 2014 is de bekende woon- en schoenenwinkel Snuf & Shoe in Schaijk door een grote brand verwoest. De prachtige winkel en showrrom aan het Europaplein in Schaijk werd op maandagochtend getroffen door een forse binnenbrand. De brand heeft zich ontwikkelt tot een uitslaande brand. Grote rookwolken stegen op vanuit de achterzijde van het pand.

Brandweerkorpsen uit de hele regio werden opgeroepen om de brand meester te krijgen. Helaas kon niet voorkomen worden dat de volledig nieuwe collectie met merkschoenen en de gehele voorraad exclusieve meubels en woonaccessoires verloren gingen. Daarnaast heeft het gebouw zeer forse schade geleden. De brand is achter in de showroom begonnen waarschijnlijk door een technische oorzaak.

De schoenenzaak in Uden aan de Promenade is normaal geopend en ook Snu& Shoe kids in Schaijk is volledig in bedrijf. Beide winkels blijven hetzelfde uitgebreide aanbod houden.

Contra-expertise

Na de brand hebben verzekerden direct Coolen Expertise ingeschakeld voor een goede begeleiding in het complexe en dynamische proces van de schaderegeling. Zij zullen streven naar een optimale schadevaststelling en verzekerde ondersteunen bij de doorstart en afhandeling.

Klik hier voor een animatie van 90 seconden waarin wordt uitgelegd wat een contra-expert is en wat zijn werkzaamheden zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze experts.

Opening

Snuf & Shoe is inmiddels weer geopend. Het pand is niet alleen herbouwd, maar ook fors uitgebreid doordat de eigenaren Erwin en Marleen Aarts een aangrenzende bloemenzaak konden kopen.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus