« naar overzicht

Brand verwoest bedrijven in Zwijndrecht

22 april 2014

ZWIJNDRECHT- Op 17 april is er een grote brand ontstaan in een bedrijfsverzamelgebouw op industrieterrein Develpoort in Zwijndrecht. Al snel was er sprake van een enorme vuurzee die goed zichtbaar was vanaf de a16.

De brandweer rukte met groot materieel uit en kon pas na enkele uren het sein brandmeester geven. De enorme brand zorgde ervoor dat blussen moeilijk was. De vlammen hebben in een klap 4 bedrijven verwoest en het gehele complex is verloren.

Wel konden de achtergelegen zelf-opslagplaatsen gered worden. Daar is enkel wat lichte waterschade. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Wel is inmiddels bekend dat de schade oploopt tot ver over € 5.000.000,-

Contra-expertise

Dezelfde ochtend is contact opgenomen met Coolen Expertise door de pandeigenaar en heeft direct de assistentie gevraagd van hun specialisten. Momenteel zijn de eigen experts van Coolen druk aan het werk met de coördinatie, afwikkeling en vaststelling van de brandschade.

Ook hebben huurders de hulp ingeroepen van Coolen Expertise.

Wilt u meer te weten komen over de toegevoegde waarde van een contra-expert? Klik dan hier en in 90 seconden komt u dit precies te weten. U kunt ook altijd rechtstreeks met een van de eigen experts van Coolen Expertise contact opnemen voor vrijblijvende informatie.

 

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus