« naar overzicht

Brand bij Clown Bassie

29 augustus 2014

VLAARDINGEN – Woensdagavond 13 augustus 2014 heeft er een korte maar felle brand gewoed in de woning van Clown Bassie. Clown Basssie, die in het dagelijkse leven Bas van Toor heet, was zelf niet thuis toen de brand uitbrak.

Coby, de echtgenote van Bas, heeft rook ingeademd, werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht maar maakt het gelukkig weer goed.

De brand in de woning ontstond rond 19.00u in de keuken tijdens het koken. De brandweer, die groot alarm sloeg, had de brand snel onder controle. Toch kon niet worden voorkomen er forse schade is ontstaan door het vuur, rook, roet en bluswater.

Bas van Toor en zijn broer Aad veroverden vanaf 1976 vele kinderharten als het duo Bassie en Adriaan. Hun televisieserie over de avonturen van een clown en acrobaat wordt tot op de dag van vandaag uitgezonden.

Contra-Expertise

De heer Bas van Toor heeft Coolen Expertise opdracht gegeven om zijn belangen te behartigen tijdens de gehele schaderegeling. Coolen Expertise zal als zijn eigen contra-expert zorgen voor een optimale schaderegeling zodat ze weer zo snel mogelijk terug in de woning kunnen.

Wilt u meer te weten komen over de toegevoegde waarde van een contra-expert? Klik dan hier en in 90 seconden weet u het precies. U kunt ook altijd rechtstreeks met een van de eigen experts van Coolen Expertise contact opnemen voor vrijblijvende informatie.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus