« naar overzicht

Brand in Studio Sport Tubbergen

24 april 2013

TUBBERGEN – In sportcentrum Studio Sport Tubbergen heeft in op 19 april een grote brand gewoed.

De eigenaar van het fitnesscentrum en de opstaleigenaar vermoeden dat de brand is ontstaan door een explosie. Op de bewakingscamera’s zijn 2 personen te zien die rond het gebouw lopen. De personen lopen weg en daarna is een ontploffing te zien.

Als gevolg van de explosie is brand ontstaan in het gebouw. Daarbij is het bargedeelte verloren gegaan en er is enorme rook-, roet-, en waterschade ontstaan aan het gebouw en inventaris. Binnen moet het hele gebouw gestript en weer opnieuw opgebouwd en ingericht worden.

De eigenaren van de bedrijven en het gebouw hebben direct Coolen Expertise B.V. ingeschakeld als eigen deskundige bij de regeling van de brandschade. Direct is in gezamenlijk overleg een crisisplan opgesteld om de bedrijven zo spoedig mogelijk operationeel te maken. Daarnaast is er een oplossing gezocht voor de vaste klanten en de behandelingen van de fysiotherapie.

De ondernemersdrift van verzekerde samen met de kennis en kunde van Coolen Expertise bij brandschade heeft er voor gezorgd dat de afwikkeling en het herstel zeer voorspoedig verlopen.

Mocht u meer informatie wensen over de mogelijkheden van een contra-expert bij schade neem dan vrijblijvend contact met ons op via 073-6441616 of info@coolenexpertise.nl. Ook kunt u op onze website veel informatie vinden.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus