« naar overzicht

Brand in fabriek sierbestrating Excluton Druten

03 juli 2014

DRUTEN – Maandag 1 juli 2014 heeft er een felle brand gewoed bij Excluton in Druten. De brand is ontstaan in een nabewerkingslijn en overgeslagen naar verpakkingsmateriaal en het gebouw. In die hal krijgen tegels een beschermende laag.

De brand is ontstaan door een technische oorzaak. De brandweer rukte met groot materieel uit, ook een traumahelikopter werd ingezet. Er was verwarring over het aantal gewonden: uiteindelijk is een persoon naar het ziekenhuis gebracht vanwege het inademen van rook, maar dat bleek niet ernstig te zijn.

De schade is groter dan in de eerste dag werd vermoed en kan oplopen tot € 2.000.000,-.

Contra-expertise

Directie van Excluton heeft direct na de brand Coolen Expertise gevraagd voor de behartiging van hun belangen in de schaderegeling.

Herstel van de machine heeft de hoogste prioriteit om zo spoedig mogelijk een groot gedeelte van de afzet weer te kunnen opstarten en de bedrijfsschade zoveel mogelijk te beperken. Hiervoor is Coolen Expertise hard aan het werk gezamenlijk met de experts namens verzekeraars en de makelaar.

Wilt u meer te weten komen over de toegevoegde waarde van een contra-expert? Klik dan hier en in 90 seconden weet u het precies. U kunt ook altijd rechtstreeks met een van de eigen experts van Coolen Expertise contact opnemen voor vrijblijvende informatie.

Excluton

Excluton, producent van betonnen bestratingsproducten, levert een assortiment voor tuininrichting en inrichting van de Openbare Ruimte. Producten van beton, natuursteen en keramiek.

Het bedrijf biedt een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Meer dan 130 mensen werken dagelijks aan de productie en verkoop van ruim 2200 verschillende producten voor tuin, terras, oprit en Openbare Ruimte. Het bedrijf levert aan steenspecialisten, bouwmarkten, tuincentra, hoveniers, wegen- en utiliteitsbouw en de overheid.

 

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus