« naar overzicht

18 woningen ontruimd na grote brand bij zwembad in Oss

04 oktober 2017

OSS – Er zijn 18 woningen ontruimd na een brand in de cv-ruimte van een privé-zwembad.  Daarbij zijn 2 aangrenzende woningen fors beschadigd.

NL-Alert in Oss

Het vuur is ontstaan de machinekamer van het zwembad, zeer waarschijnlijk in een verwarmingselement. Het vuur kon greep snel om zich heen. Er ontstonden dikke grijze rookwolken die over de wijk trokken.

De overlast werd zo ernstig dat in de loop van de middag een NL-Alert is verzonden om de ramen en deuren te sluiten.

Bewoners snel weer thuis

Door de rook moesten bewoners van achttien woningen worden geëvacueerd. Zij zijn opgevangen in het wijkcentrum ‘Schadewijk’. Gelukkig kon iedereen in de avond weer naar huis.

Zeer forse brandschade

Door het vuur en de rook is het grootste gedeelte van de woningen verloren. De inboedel is zwaar aangetast en kan niet meer worden schoongemaakt.

Eigen expert voor eerlijke uitkering

De 2 families hebben een eigen contra-expert ingeschakeld. Op aanraden van verschillende mensen is gekozen voor Coolen Expertise. Ons bureau heeft zelf inboedelexperts en bouwkundige experts in huis. Er is een team gemaakt met de juiste kennis. Zij gaan zorgen dat de schade snel maar vooral goed wordt vastgesteld.

Wil je weten wat oud-klanten van Coolen Expertise vinden? Klik hier voor een greep uit 2500 referenten!

 Wat is een eigen expert

Een contra-expert is een eigen deskundige die u zelf kunt inschakelen bij een brandschade. Het schadebedrag wordt vastgesteld door een expert van uw verzekeraar. Deze persoon is ervaren met schaderegeling en kent de polissen beter dan u. Daardoor heeft u een achterstand. U weet niet precies waar u recht op hebt en kunt de expert moeilijk controleren en zijn oordeel aanvechten.

Wij, als uw eigen contra-expert, kunnen dat wel. Coolen Expertise zet zich als uw eigen contra-expert met al haar deskundigheid en ervaring, voor u in en puur en alleen uw belangen behartigen.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus