« naar overzicht

Brand Eethuis Silly’s Berghem; Hulp bij de brand

23 juni 2019

BERGHEM – Op vrijdagmiddag 22 juni 2019 woedde een grote brand bij Eethuis Silly’s aan de Julianastraat in Berghem. Coolen contra-expertise is ingeschakeld voor hulp bij de brand.

De Julianastraat kleurde zwart van de rook waarbij ook schadelijke stoffen vrijkwamen. Mensen werden op grote afstand gehouden en de Avondvierdaagse kon niet doorgaan.

Eethuis Silly’s

Eethuis Silly’s is in de weide omgeving bekend vanwege de lekkere friet, heerlijke broodjes en het altijd vriendelijke personeel. De eigenaren zijn daarnaast zeer betrokken bij Berghem. Silly’s bestaat uit een eethuis en een grote cafetaria. Ze bieden ook catering en frietwagens op locatie.

Grote financiële schade

Het hele pand is verwoest, er is niets meer over van het bedrijf. 15 jaar werk is in een middag verloren de financiële schade loopt op tot ver over € 1.000.000,-.

Dit zorgt voor heel veel emoties bij alle betrokken partijen. De financiële belangen zijn heel groot. Belangrijke redenen voor de ondernemers om hulp in te roepen bij de regeling van de brandschade van specialisten die aan hun kant staan.

Hulp bij de brand

Op vrijdagmiddag is Coolen Expertise gebeld om te komen helpen als eigen contra-expert. Wij van Coolen Expertise kennen de kleine lettertjes en jouw rechten bij schade.

Als jouw eigen contra-expert zorgen we dat jij krijgt waar je recht op hebt. Van begin tot het einde staan we volledig aan jouw kant, halen het maximale bedrag uit jouw polis, ondersteunen je in het volledige regelproces en zorgen voor rust bij jou en je bedrijf

.

 

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus