« naar overzicht

Bedrijven volledig in de as na brand in Eindhoven

23 juni 2017

EINDHOVEN – In de nacht van woensdag op donderdag, rond vier uur is er een enorme brand ontstaan in een bedrijvengebouw. In dit bedrijf zat onder andere Stempelmaker kantoorstempels.nl gevestigd wat volledig verloren is.

Forensisch onderzoek bij huurder

In het zelfde pand van Stempelmakers zat ook een autobedrijf gehuurd. De brand is ontstaan in dit bedrijf met tweedehandsauto’s. De forensische recherche is direct gestart met een groot onderzoek naar de oorzaak van de brand in dat bedrijf.

Het autobedrijf is eigendom van de vader van de in mei doodgeschoten Johan van Boxtel. Deze laatste is vermoedelijk het slachtoffer geworden van een afrekening in het criminele milieu.

Het gehele gebouw is verloren. de schade loopt op tot ver over de miljoen euro.

Contra-expert bij Brandschade

De eigenaar van het bedrijfsgebouw en de eigenaren van Stempelmakers hebben Coolen Expertise verzocht om op te treden als eigen deskundige bij de afwikkeling van de brandschade.

Coolen Expertise is gespecialiseerd in de regeling van brandschades en komt op voor de belangen van de verzekerde tijdens de schaderegeling richting de verzekeringsmaatschappij

Meer informatie over Contra-expertise

Klik hier voor een animatie van 90 seconden waarin wordt uitgelegd wat een contra-expert is en wat zijn werkzaamheden zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze experts.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus