« naar overzicht

Bedrijven kiezen voor eigen contra-expert na inferno in Oss

02 januari 2018

Oss – Voor een paar bedrijven in Oss is het jaar slecht begonnen. Op industrieterrein Danenhoef in Oss is een grote brand uitgebroken. Het vuur ontstond tegen zes uur bij een transportbedrijf en sloeg over naar een aantal andere bedrijfspanden. De financiële schade zal ver over de miljoen euro gaan en heeft grote gevolgen voor de bedrijven. De bedrijven kiezen daarom voor een eigen contra-expert van Coolen.

Meerdere bedrijven getroffen

Het transportbedrijf is volledig verwoest. Wel konden er een aantal vrachtwagens worden gered. Ook het bedrijfsgebouw van een visverwerkingsbedrijf en een stukadoorsbedrijf zijn zwaar beschadigd. Deze panden zijn gelegen aan het Hunnenpad en de Saksenweg

Blussen ging moeilijk

De brandweer had moeite om het vuur onder controle te krijgen. Het nablussen duurde nog uren wat veel rookoverlast gaf. Later op de middag laaide de brand weer op en moest de brandweer nog een keer aan de slag.

Grote gevolgen

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Niemand raakte gewond. De politie gaat geen onderzoek instellen, omdat er geen aanwijzingen zijn voor brandstichting.

De bedrijven kiezen voor eigen contra-expert

De getroffen bedrijven willen graag professionele ondersteuning na de brandschade. Coolen Expertise biedt die hulp. We helpen bij het analyseren van de verzekeringspolissen, zorgen voor een optimale schade-uitkering en bekijken samen met de ondernemers wat de mogelijkheden zijn voor een doorstart. Tevens zullen we aanspreekpunt zijn en met raad en daad klaar staan voor alle gedupeerden.

Meer weten over contra-expertise?

brand oss bedrijven contra expert

Bron: Embedded via Omroep Brabant

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus