« naar overzicht

Bedrijfsbrand in Venhorst; Coolen Expertise zorgt voor rust

28 januari 2019

VENHORST – Zondagochtend 27 januari is een groot bedrijfspand aan de Kraaiendonk in Venhorst door brand verloren. De brandweer was met groot materieel ter plaatse. Ondanks hun inzet zakte het gebouw in. De brandweer heeft de buren kunnen redden.

Het incident trok veel bekijks van omwonenden. De N277 tussen Zeeland en Elsendorp was in beide richtingen afgesloten, vanwege overlast van de rook en omdat er dikke slangen van de brandweer op de weg lagen.

Rampspoed

In het gebouw zat het bedrijf van Gerry Timmers. Zijn bedrijf richt zich op de verkook, onderhoud, reparaties en keuringen van elektrische heftrucks. Samen met zijn vrouw Marion aanschouwt hij deze zondagochtend de rampspoed. In het Brabants Dagblad vertelde hij: “Sinds een jaar of vier, vijf zat ik hier. Toen ik na een telefoontje hier aankwam, schoten de vlammen uit het dak. Tja, wat denk je dan. Er valt niet veel te denken. Het is gewoon klote. Het is een afgelopen zaak. Hoe nu verder, geen idee. Ik zal de komende dagen wel worden geleefd.’’

Rust in de hectiek na een brand

Om zicht te kunnen richten op zijn bedrijf en de doorstart heeft Gerry en zijn vrouw in overleg met zijn assurantieadviseur een eigen contra-expert ingeschakeld. Coolen Expertise zal zorgen voor rust en meer duidelijkheid direct na de brand. Ook zullen zijn de schadeclaim maken en onderbouwen.

Rust en hulp na brandschade

Na een brand komen er veel mensen en zaken op je af. Coolen Expertise leidt alles in goede banen en zorgt voor rust.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus