« naar overzicht

Bedrijven getroffen door grote brand Afferden (Gld.)

29 januari 2020

AFFERDEN – Zondagavond 5 januari heeft in Afferden (Gld.) een flinke brand gewoed in een bedrijfsgebouw. De brand is volgens de brandweer begonnen in een kachel in het privévertrek en daarna overgeslagen naar de bedrijfsruimtes en de naastgelegen kantoren.

In de kantine waren op het moment van de brand zo’n 15 mensen aanwezig. Ze werden overvallen door de rook, maar gelukkig kon iedereen snel en veilig buiten komen.

2 bedrijven getroffen

De hulpdiensten moesten snel opschalen naar ‘grote brand’. Dit was hard nodig, omdat het vuur snel om zich heen greep. Wagens van meerdere brandweerkorpsen werden ingezet om het de brand te bestrijden.

Door de brand heeft onder andere Klok Groenprojecten forse schade opgelopen aan gebouw en inventaris. In het pand is ook schoonheidssalon “De Mooimakerij“gevestigd. Ook zij hebben flinke brandschade opgelopen.

Positieve referenten uit de omgeving

Op advies van een aantal ondernemers uit de regio hebben de gedupeerden na de brand gekozen om Coolen Expertise in te schakelen. Coolen is contra-expert na de brandschade en helpt de getroffen bedrijven om de schade soepel en goed te regelen met de verzekering.

Klik hier referenties over Coolen Expertise.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus