« naar overzicht

Autobrand slaat over op twee huizen in Geldrop

16 november 2016

GELDROP – Twee huizen aan de Lambertushof in Geldrop werden maandagnacht door brand verwoest. Het vuur ontstond in een auto onder een carport, maar sloeg snel over naar een tweede auto en de huizen. De politie vermoedt dat het gaat om brandstichting.

Grote vuurbal

De melding van de autobrand kwam rond halfvijf. Al snel bleek het vuur zich via de carport verspreid te hebben naar twee huizen. Het vuur verspreidde zich volgens omstanders heel snel. Burgemeester Berry Link van Geldrop is dinsdagochtend vroeg ter plekke geweest.

Eind oktober zijn er in Geldrop al vijf auto’s uitgebrand en in de nacht voor de brand ook twee. De mensen in de buurt maken zich inmiddels flinke zorgen.

of er een mogelijk verband tussen de branden bestaat wordt onderzocht, maar hiervoor zijn volgens de politie nog geen concrete aanwijzingen.

Eigen expert

De twee getroffen gezinnen hebben gekozen om zich bij te laten staan door een eigen contra-expert. Daarvoor is Coolen Expertise ingeschakeld die met een deskundig team de gezinnen zal bij staan met raad en daad. Coolen Expertise zal zorgen voor een soepele en goede schaderegeling met de experts van de verzekeringsmaatschappij en zoveel mogelijk zorgen wegnemen bij de bewoners.

Coolen Expertise heeft een ruime ervaring met begeleiding van slachtoffers van brandschade. Er zal extra aandacht zijn voor de gevoelens en onzekerheid van deze gedupeerden.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus