« naar overzicht

Autobedrijf Klaas Hobo in Brakel gaat op in vlammen; Contra-expertise autobedrijf

15 november 2019 brand autobedrijf coolen contra expertise

BRAKEL – Bij Autobedrijf Klaas Hobo B.V. in Brakel heeft op woensdagnacht 23 oktober een zeer grote brand gewoed. De garage, showroom en talloze auto’s zijn verwoest door de vlammen.

Klaas Hobo

Autobedrijf Klaas Hobo B.V. heeft meer dan veertig jaar ervaring met onderhoud en verkoop van Mercedes-Benz. In de werkplaats wordt gewerkt met originele fabrieksuitlees- en meetapparatuur. Hobo is aangesloten bij het concept MBSG (Mercedes-Benz Specialisten Groep).

Auto’s en werkplaats verloren

Afgelopen nacht brak rond 2:30 uur brand uit bij het autobedrijf aan de Langekamp in Brakel, melden politie en brandweer. De brand begon bij een van de auto’s op het buitenterrein, maar al snel bleek dat het vuur was overgeslagen naar het autobedrijf.

Vervolgens schaalde de brandweer op naar “zeer grote brand”. De brandweer kreeg assistentie van diverse korpsen uit omliggende gemeenten. Helaas moet het  hele gebouw als verloren worden beschouwd.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Het kan een kortsluiting in een van de auto’s zijn geweest maar brandstichting van buitenaf wordt niet uitgesloten. De politie verricht in samenwerking met de brandweer nog onderzoek.

Goede reputatie

Coolen expertise heeft een goede reputatie bij professionele autobedrijven. In het verleden heeft het team van Coolen tientallen keren garagebedrijven bijgestaan als eigen schade-expert. Dit was ook de reden voor Klaas Hobo om Coolen Expertise in te schakelen.

Contra-expertise autobedrijf

Een contra-expert is een eigen deskundige die u zelf kunt inschakelen bij een schade door bijvoorbeeld brand, water, inbraak of storm. Het schadebedrag wordt vastgesteld door een expert van de verzekeringsmaatschappij.

Deze expert is zeer ervaren met het schaderegelingsproces en kent de polissen beter dan u. Daardoor heeft u als verzekerde een grote achterstand. U weet niet precies waar u recht op hebt en kunt de expert dus moeilijk controleren of zijn oordeel aanvechten.

Wij, als uw eigen contra-expert, kunnen dat wel. Coolen Expertise zet zich als uw eigen contra-expert met al haar deskundigheid en ervaring, voor u in en puur en alleen uw belangen behartigen.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus