« naar overzicht

grote brand in een gevelboerderij verwoest 2 woningen in Beugen

15 november 2017

BEUGEN – In de nacht van 17 oktober heeft een grote brand in een gevelboerderij gewoed. In de boerderij aan de Haart zaten 2 woningen. De bewoners zijn gelukkig ongedeerd. Één echtpaar was op vakantie.

Ingestort door brand

Nadat de brand werd ontdekt sloegen al snel vlammen uit het dak. De brandweer kan niet voorkomen dat een groot gedeelte van het dak instortte.

Één woning is volledig uitgebrand. De andere woning is zwaar beschadigd door rook, roet en brandschade. Beide woningen zijn verloren en niet meer bewoonbaar.


Foto: embedded van “De Gelderlander

 gesprekken met de verzekeringsmaatschappij

De bewoners willen graag hulp bij de schaderegeling en met de gesprekken met de verzekeringsmaatschappij. Daarom hebben zij Coolen Expertise ingeschakeld als hun eigen contra-expert.

Als eigen expert zullen wij de 2 families adviseren over de uitleg van de polisvoorwaarden. Ook maken we gedetailleerde en onderbouwde schadeclaims met de familie samen. Deze schadeclaim dienen wij in en verdedigen we bij de expert van de verzekeringsmaatschappij. In goed overleg met hen zorgen we voor een goede en snelle schaderegeling. Heb je meer vragen?

Neem gerust even contact met ons op.

  • Deel dit artikel:
  • Linkedin
  • Twitter
  • Facebook
  • googleplus